Dobrodošli v spletni trgovini Zavoda za nego brazgotin. Pomembno je, da se pred nakupom izdelkov informirate kakšna je pravilna nega brazgotin.  Navodila je napisal kirurg Aleš Fischinger v skladu s trenutno dostopno znanstveno literaturo in najnovejšimi strokovnimi članki. Pravilna nega brazgotin je pomembna, saj zveča možnost lepših estetskih rezultatov in zmanjša možnosti komplikacij. V kolikor vam navodila niso dovolj razumljiva, lahko pokličete preko telefona in se brezplačno pogovorite s kirurgom.

Zavod zastopa, uvaža in preko te spletne trgovine tudi prodaja izdelke za nego brazgotin priznanega ameriškega podjetja Biodermis. Izdelke ponujamo po konkurenčnih cenah, ki so cenejše od drugih podobnih izdelkov, ki vsebujejo silikon in so na voljo v Sloveniji. Vabimo vas, da naše cene primerjate s cenami drugih ponudnikov v Sloveniji kot tudi s cenami v preostalih državah Evropske unije. Naši silikonski obliži ( Epi-Derm ) in vse naše silikonske kreme za nego brazgotin ( Pro-Sil, Dermasof in Xeragel ) vsebujejo praktično čisti medicinski silikon.

Ob nakupu izdelkov v vrednosti nad 40 evrov je poštnina brezplačna.

Za opis izdelka in dodatne fotografije kliknite na fotografijo izbranega izdelka. Za direktni nakup pa kliknite na ikono kupi zdaj.

Zavod za nego brazgotin
Prijateljeva 10
1000 Ljubljana
Email: brazgotina@hotmail.com
Tel.: 040 555 611
Številka TRR (IBAN) SI56 2900 0005 1433 040, banka Unicredit
SWIFT BACXSI22
Davčna številka 49553151
Zavod za nego brazgotin NI davčni zavezanec
Davek na dodano vrednost v skladu s 1.točko 94.člena Zakona o DDV ni obračunan.
Zavod za nego brazgotin je vpisan v sodni register okrožnega sodišča v Ljubljani z matično številko 6363393000. Sklep SRG 201/15867.
S spletno stranjo www.brazgotina.net upravlja Zavod za nego bazgotin